Voorstelling ‘Inspiration and Glory’ van Nationaal Ballet van China in Abe Lenstra Stadion uitgesteld tot 2025

Algemeen
Afbeelding
Foto: Dennis Stoelwinder

HEERENVEEN - De voorstelling ‘Inspiration and Glory’ van het Nationaal Ballet van China in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen is met een jaar uitgesteld. De organisatie heeft in overleg met het ballet besloten het evenement te verplaatsen naar 2025. De voorbereidingstijd voor het bijzondere evenement is te kort gebleken, waardoor de kaartverkoop niet op het gewenste niveau uitkomt. De voorstellingen stonden gepland voor 6, 7 en 8 juni van dit jaar.

Het doel van deze voorstelling was een unieke culturele ervaring naar Friesland te brengen en de voorstelling van het wereldberoemde ballet toegankelijk te maken voor een breed publiek. Ondanks deze tegenslag blijft dit ambitieuze doel onverminderd overeind. “Het enthousiasme van onze partners en de positieve reacties vanuit verschillende hoeken bieden voldoende grond voor deze ambitie. Wij richten onze pijlen nu op 2025,“ aldus organisator Jan van Erve.

Degenen die al kaartjes gekocht hebben, zijn inmiddels door de organisatie op de hoogte gesteld en krijgen het volledige aankoopbedrag terug.

De geplande workshops van Dan Karaty voor danstalenten in mei, zijn uitgesteld tot het najaar. De deelnemers zijn geïnformeerd en worden op de hoogte gehouden.