Bokkepop 2024: 10 en 11 mei het ultieme feestweekend

Door: Douwe Bijlsma Cultuur en uitgaan
Afbeelding
Foto Folkert Folkertsma

OUDEGA (DFM) – Het is tijd om je dansschoenen aan te trekken en je stembanden te smeren, want Bokkepop staat weer voor de deur. Op vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei barst het feest los in het pittoreske Oudega (DFM) tijdens dit tweedaagse muziekfeest dat bol staat van plezier en vermaak voor jong en oud.

Vrijdagmiddag start het feest met een knallende kinderdisco. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur zijn de jonge feestvierders welkom om hun beste dansmoves te laten zien.

Muziekbingo
Nieuw op Bokkepop dit jaar is de muziekbingo met DJ Siebe Kooystra. Hij neemt ons mee langs allemaal verschillende genres muziek. Ondertussen maak je kans op mooie prijzen, met een hoofdprijs van €250. Ook is er een prijs voor de best verklede tafel in het thema: FOUT! Na de muziekbingo kunnen de voetjes van de vloer.

Dak eraf
Zaterdag 11 mei gaat het dak eraf met een feestavond die je niet snel zult vergeten. Vanaf 20.00 uur maken we er samen met duo Hûnekop, Jackfire en Party Animals één groot feest van met een show vol energie en hits die je rechtstreeks naar de dansvloer lokken.