AllStars theater Heerenveen organiseert opnieuw een Zomertheaterschool

Cultuur en uitgaan
AllStars theater Heerenveen organiseert opnieuw een Zomertheaterschool
AllStars theater Heerenveen organiseert opnieuw een Zomertheaterschool Eigen foto

HEERENVEEN - Op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 augustus organiseert AllStars theater Heerenveen opnieuw een Zomertheaterschool na het succes van vorig jaar.

Een hele zomer lang geen theaterles is ondenkbaar, als je zo van theater houdt. Catrien van der Molen en Mirte Broers geven theaterlessen in de Heerenveense School en organiseren deze theaterweek voor iedereen die zich graag drie dagen onderdompelt in theater maken, toneelspelen en optreden. Of je nu al op toneelles zit of niet, je bent welkom!

Catrien en Mirte zijn beiden geboren en getogen in Heerenveen en al vanaf de basisschool bezig met toneelspelen. Zij hebben beiden de opleiding Docent Theater gedaan en geven nu lessen en maken voorstellingen met kinderen en jongeren. Dat toneelspelen enorm in trek is merken we in de lessen. En ook zien we een groei in het aantal jongens dat zich aanmeldt voor toneelles, erg leuk!

Iedereen kan toneelspelen

“We zijn allebei van jongs af aan dol op toneelspelen en het is supertof om in een rol te kruipen en dingen te beleven in een scène die je in het echt niet snel zult beleven. Wij denken dat iedereen kan toneelspelen, of je nu verlegen bent of juist graag op de voorgrond staat, met veel ervaring of helemaal niet, iedereen is welkom om mee te doen!”.

De Zomertheaterschool in Heerenveen is bedoeld voor iedereen vanaf elf jaar tot achttien jaar. We gaan aan de slag van dinsdag tot en met donderdag van 10:00 tot 16:00 uur. Kosten voor de hele week, inclusief drankjes en versnaperingen: 135 euro. Voor meer informatie en opgeven voor deelname aan de Zomertheaterschool kun je terecht op de website catrienvandermolen.nl.