de-artiesten-van-circus-salto-staan-te-popelen-van-ongeduld-om-eindelijk-weer-te-mogen-optreden-002_3440145440.jpeg
de-artiesten-van-circus-salto-staan-te-popelen-van-ongeduld-om-eindelijk-weer-te-mogen-optreden-002_3440145440.jpeg

Salto’s Wintercircus

zaterdag 23 december 2023 0:00 tot vrijdag 29 december 0:00

Na 11 edities Kerstcircus Sander & Friends presenteert Sander Balk: ‘Salto’s WINTERCIRCUS’!

In een fonkelnieuwe circustent kan het publiek genieten van een geheel nieuwe circusshow met spektakel, sprankelende humor, halsbrekende luchtacrobatiek en vertederende hondjes. Natuurlijk is Clown Sander uw gastheer en de vrolijke rode draad van de voorstelling. Buikspreekvogel Charlie staat met zijn grappen garant voor de bulderende lachsalvo’s.

In de nieuwe grotere Circustent zit u op een eveneens nieuwe tribune met comfortabele kuipstoelen. Vooraan in de loge zit je samen helemaal vooraan op speciale luxe en gestoffeerde stoelen. Kinderen en volwassenen zitten bij elkaar om samen te genieten van de voorstelling. Natuurlijk is de tent aangenaam verwarmd.

In een sfeervolle entourage met lichtjes en winterse decoraties kan jong en oud samen genieten van nieuwe circusacts uit heel Europa.

Het aantal zitplaatsen is beperkt dus bestel snel kaarten op www.circussalto.nl!

Locatie