Afbeelding
Foto aangeleverd

Woensdag 24 april opening kledingwinkel Leger des Heils in Joure: speciale modeshow

woensdag 24 april 2024 10:00

JOURE - Op woensdag 24 april opent de kledingwinkel van het Leger des Heils in de Mix in Joure officieel de deuren. De openingshandeling zal worden gedaan door wethouder Luciënne Boelsma. Dit feestelijke moment is om 10 uur, waarna er koffie of thee met wat lekkers is. Om 10.45 uur wordt er een speciale modeshow gehouden.

“Vrijwilligers en gasten van onze ‘Huiskamer in de buurt’ dragen kleding, die tweedehands verkocht wordt in onze winkel. Daarna is er tijd om de winkel te bekijken en gezellig samen te zijn onder het genot van koffie, thee, iets fris en hapjes”, vertelt coördinator Elvera Jansen.

“Het Leger des Heils vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen in onze verharde wereld, waar het alleen nog maar lijkt te gaan om prestatie, status en ikke, ikke, ikke (en de rest kan stikken). Wij vinden dat ieder mens van waarde is, ongeacht psychische, fysieke of financiële omstandigheden, achtergrond, geaardheid, religie enz.”

Kleine beurs
Voor mensen met een kleine beurs is het moeilijk om kleding te kopen. Jansen: “Zeker omdat de prijzen van alle eerste levensbehoeften gestegen zijn. Toch is het voor iedereen belangrijk om er goed uit te zien, leuke kleding te kunnen dragen. Dat doet iets met je eigenwaarde. Daarom verkopen wij onze kleding voor aantrekkelijke prijzen, die ook te betalen is voor mensen met een klein budget.”

De winkel is altijd open als de ‘Huiskamer in de buurt’ geopend is, namelijk op maandag van 13.00 tot 15.00 uur, dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en donderdag van 10.00 tot 13.00 uur. “Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen, koffie en thee staan klaar! Wij kijken naar je uit!”

De Mix is te vinden aan de Brugstraat 1 in Joure.


Locatie