Evenement - NUT presenteert Joost Oomen en de band Kruidkoek op 11 februari

Op 11 februari a.s. presenteert NUT Workum twee voorstellingen op één avond in Kultuerhús Klameare. Niemand minder dan Joost Oomen en de garagejazzband Kruidkoek treden op deze avond op. Joost Oomen is schrijver, dichter, columnist van de Leeuwarder Courant en performer.

Voor de pauze neemt Joost en zijn band Kruidkoek je mee in een voorstelling over de ruimte waar de mens niet aanwezig is. Over ongeveer 5 miljard jaar is het waterstof in de kern van de zon op en als gevolg daarvan zal de zon zover opzwellen dat de aarde verzwolgen wordt. Als mens hebben we dus twee keuzes: samen met de aarde ten onder gaan óf voor dit moment ons zonnestelsel verlaten. Voor Joost Oomen en garagejazzband Kruidkoek levert die gedachte een heerlijk startpunt voor een voorstelling op. Dit is een voorstelling die niet uitlegt hoe het werkt, maar laat voelen hoe het is om bij de grote verschuiving in het heelal aanwezig te zijn door middel van taal en muziek.

Na de pauze een muzikale en literaire voorstelling over vrolijkheid met de leuke titel “Vruchtjes eten”, een onderzoek naar vrolijkheid. Wat is vrolijkheid precies? Wat is het belang van vrolijkheid in een wereld die steeds meer geregeerd wordt door politiek gestoeld op schrikbeelden en angst? En natuurlijk de grootste vraag die in ons opkomt: waarom eigenlijk vruchtjes? Eén ding is zeker: je loopt met een lach de zaal uit. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.nutworkum.nl

 

Kaarten verkrijgbaar via www.nutworkum.nl en kosten € 17,50 incl. een consumptie.

Adres
Locatie Klameare Workum
Straat Merk 1, Workum
Postcode 8711 CL
Plaats Workum
Land Nederland
Evenement informatie
Voorverkoop € 17,50
Datum 11-2-2023 20:15
Categorieën Evenement
Theater
Muziek