Zorg, Welzijn en Vitaliteitsmarkt in Woudsend trekt veel bezoekers

Door: Ynte Dragt Gezond en fit
Zorg, Welzijn en Vitaliteitsmarkt in Woudsend
Zorg, Welzijn en Vitaliteitsmarkt in Woudsend Foto: Ynte Dragt

WOUDSEND - De start rond 11.00 uur zaterdagochtend was enigszins voorzichtig, maar ‘s middags wisten velen de weg naar MFC De Driuwpôlle in Woudsend te vinden voor de zorg-, welzijns- en vitaliteitsmarkt. Het aanbod was dan ook groot en zeer divers. 

Er deden ruim 40 partijen mee zoals een thuiszorgorganisatie, leefstijlcoaches, zorgboerderijen, buurtsportcoaches, mantelzorgondersteuning en leveranciers van hulpmiddelen. Ook zorgverleners op het gebied van fysiotherapie, ergotherapie, yogatherapie en massage waren aanwezig, net als de wijkagent. 

Netwerken
Zoveel aanbod op het gebied van zorg, welzijn en vitaliteit onder één dak zorgde er ook voor dat de deelnemers elkaar konden ontmoeten. Er werd volop genetwerkt. Contacten leggen, ideeën uitwisselen en inspiratie opdoen. Het zorgde voor een gezellige sfeer.

De organisatie, de Woudsender werkgroep Zorg en Welzijn, was trots dat ze in samenwerking met de gemeente Súdwest-Fryslân zo’n grote markt in Woudsend konden organiseren. “Er kwamen veel ouderen langs, dat wel, maar toch ook opvallend veel jongeren. Daar zijn we blij mee.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding