Aangepaste openingstijden oliebollenkraam Guhnen

Foto: Dennis Stoelwinder

HEERENVEEN - De dagen voor de jaarwisseling zijn de drukste van het jaar voor de familie Guhnen van de gelijknamige oliebollenkraam op de hoek Pleinweg/Kuperusplein. 

Dit jaar is alles toch anders door de landelijke Covid 19 maatregelen. ,,Ook wij moeten ons houden aan de landelijke maatregelen. Daarom zijn we de komende dagen extra open. Ook vragen wij de mensen die oliebollen komen halen om een aantal regels in acht te nemen. Wij willen graag dat iedereen veilig zijn of haar oliebollen kan komen halen" vertelt Heinrich Guhnen. 

Mensen die oliebollen  hebben besteld, kunnen deze met het bijbehorende nummertje afhalen bij het pick up point naast de oliebollenkraam. 

,,Uiteraard kan men ook gewoon terecht bij onze kraam om uw oliebollen of appelbignets te halen. Wel vragen wij u om alleen te komen en afstand tot elkaar te bewaren. Voor een snelle afhandeling vragen wij u om contant te betalen. Pinnen kan natuurlijk ook, maar wij hebben slechts één pinautomaat! Wij willen een lange wachtrij voor de pinautomaat het liefst voorkomen" aldus Heinrich Guhnen. 

De oliebollenkraam van de familie Guhnen is op de volgende tijden geopend:

Dinsdag 29 december van 10.30 tot 18.00 uur.
Woensdag 30 december van 09.00 tot 20.00 uur.
Donderdag 31 december van 07.00 tot 17.30 uur. 

Enkele regels

Kom alleen en houdt 1,5 meter afstand van elkaar. Ook in de wachtrij!

Ben je verkouden of niet fit? Laat dan iemand anders uw oliebollen halen!

Blijf niet bij de kraam staan eten a.u.b.

Contante betaling zorgt voor een snelle doorstroming! Er is slechts één mobiele pinautomaat aanwezig!

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden