ABC Fitstudio bestaat vijf jaar

HEERENVEEN -  ABC Fitstudio bestaat zaterdag 2 oktober vijf jaar. In oktober 2016 opende ABC Fitstudio voor het eerst haar deuren in het ABC-Complex midden in het centrum.

Een Fitstudio die zich speciaal richtte op de 50 plussers. En dat was uniek in Heerenveen! Geen gewone sportschool, maar hèt alternatief voor de sportschool. Een plek waar iedereen zich welkom voelt. Kleinschalig, waardoor je optimale begeleiding krijgt. En waar je geen uitslovende krachtpatsers tegenkomt! Iets wat toch vooral veel vrouwen als onprettig ervaren.

Na 2 jaar met wat oudere apparatuur te hebben gewerkt werd het tijd voor vernieuwing. Na veel oriëntatie werd het uiteindelijk de revolutionaire Milon Cirkel! Een systeem waar comfort, begeleiding, veiligheid en beleving voorop staat! En uniek in Heerenveen en omstreken. Hier kunnen we weer jaren mee vooruit. Al snel vonden ook de 30 plussers hun weg naar onze studio. Zo hebben we tegenwoordig een mix van beiden!

Helaas kwam toen de corona al snel om de hoek kijken en werden we verplicht de deuren te sluiten voor in totaal 8,5 maand. Het waren zware en lastige maanden, maar door de vele steun van onze leden is het gelukt! Nu de meeste beperkingen achter ons liggen en iedereen ons weer weet te vinden zijn we in de tussentijd zelfs al ons ledenaantal van voor de lockdown gepasseerd! Iedereen is weer volop aan het sporten en de sportuurtjes worden weer steeds drukker.