Akkrum terug naar de jaren zestig en zeventig (Foto's)

AKKRUM - Zaterdag ging Akkrum terug naar de jaren zestig en zeventig. Muziek, theater, dans en kleding, brachten het dorpscentrum in de sfeer van het FlowerPower tijdperk.

Van 11.00 waren er op de Tsjerkebleek heel veel activiteiten, zoals muziek, theater, workshops en kinderactiviteiten. Het festival is georganiseerd door 't Akkrumer Dreamteater in samenwerking met Doarpskeamer Akkrum, Akkrum/Nes Centraal, de Merkecommissie en ondernemersvereniging VOAN. Het festival ging van start  met een kinderfiets-parade, en vervolgens een grote dorpspicknick. 

De hele dag door waren er theateracts. Er was een heus tentenkamp, er waren protestmarsen, een playbackshow van Avro’s Toppop, een Hare Krishna-groep, provo's vieren feest in een gekraakte woning, rellende nozems en politieagenten die optreden tegen alle ongeregeldheden. Op twee podia speelden overdag plaatselijke bands en zangers, zijn er koren en dansoptredens, alles in FlowerPower sfeer.

Hippieband The Happy Tunes en de coverband Nightlife sloten de dag af op het feestterrein  met hun favoriete hits uit de jaren zestig en zeventig. 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden