Altijd al eens een hennepplantage in het echt willen zien? Dit is uw kans!

HEERENVEEN - Het onderwerp ‘Ondermijning’ krijgt in de gemeente Heerenveen extra aandacht.

Daarom hebben is er een speciale informatiesessie voor inwoners over dit onderwerp, met praktische informatie en weetjes over bijvoorbeeld drugs en witwassen.

Dat doen we in een speciale ‘ondermijningscontainer’ die op donderdag 28 oktober vanaf 18.00 uur bij het gemeentehuis staat (op het veld aan de kant van de parkeergarage). Graag willen wij u graag uitnodigen om zo’n informatiesessie bij te wonen. Hierbij leert u onder andere de gevaren van de productie van (synthetische) drugs en hoort u hoe u signalen van een mogelijke hennepplantage kunt herkennen.

Pop-up bureau

Mocht u voorafgaand of achteraf nog vragen hebben gerelateerd aan ondermijnende criminaliteit, dan kunt u deze ook stellen aan één van de experts van de politie. Zij zijn op deze locatie aanwezig met een pop-up bureau naast de ondermijningscontainer.

Aanmelden

Bent u nieuwsgierig naar informatie over ondermijning en wat dit betekent? Dan bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan de ondermijningscontainer. Omdat er per sessie 20 plaatsen beschikbaar zijn, is het wel nodig om u aan te melden. Via de link naar een aanmeldformulier [ Aanmeldformulier (e-inwoner.nl) ]kunt u aangeven op welk tijdstip u graag wilt deelnemen.

18.00 - 18.30 uur

18.45 – 19.15 uur

20.30 – 21.00 uur

 

Vol=vol

Voorkom teleurstelling, reageer daarom zo spoedig mogelijk en voor 21 oktober.