Benefietconcert in Rock Café Sneek voor gedupeerden brand Gauw

Foto Ricardo Veen Media

SNEEK- Op 11 februari jl. sloeg het noodlot toe in de studio annex oefenruimtes van Jan Switters in Gauw en ging de boel in no time in vlammen op. Rock Café Sneek organiseert op 10 maart een benefietconcert.

 

Verschillende donatie acties zijn inmiddels opgestart voor de gedupeerd muziekproducent en dat is hartverwarmend. Maar, veel van de muzikanten die daar oefenden hadden ook hun spullen daar staan in de gehuurde kasten. Vaak onvervangbaar vintage spul met enorme emotionele waarde voor de eigenaren maar voor de verzekering niks meer waard.

“Voor deze muzikanten organiseren we in samenwerking met Jan Switters en gedupeerde bands een benefiet concert bij ons in het Rock Café op 10 Maart. De bands die daar oefenden zullen spelen en we proberen er nog een vette hoofdact bij te scoren. Daarover later meer”, laat uitbater Henk Hazenberg van Rock Café Sneek weten.

“De entree voor deze avond zal €10,- pp bedragen en ook zal er iets van een donatie pot worden neergezet. Alle opbrengst hiervan gaat naar de gedupeerde muzikanten”, aldus Hazenberg.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden