BSO IKC Sint Bonifacius bouwt vlotten bij Camping de Finne

SNEEK- Camping de Finne in Reahûs was dit jaar de locatie voor het jaarlijkse uitje van BSO IKC Sint Bonifacius. 16 kinderen maakten in twee groepen, onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers en ouders, een vlot van pallets, touwen en jerrycans. Een mooie zelfgemaakte vlag mocht natuurlijk niet ontbreken.

Onder aanmoediging van de campinggasten streden team John Deer en team Pasta Snel voor eeuwige roem. Met peddels moest de afstand tussen het vlot en het aantik punt zo snel mogelijk worden afgelegd. Het aantik punt werd gevormd door ‘de kustwacht’ bestaande uit jongens van de camping die extra toezicht hielden op de veiligheid. Het was een nek-aan-nek race die uiteindelijk werd gewonnen door team John Deer.

Uiteraard werd er ook lekker gezwommen en plezier gemaakt. Het fijne uitje werd afgesloten met chips en ijs en iedere kind kreeg van de BSO een waterpistool mee naar huis. Tijdens de zomervakantie is de BSO in Sneek geopend met een gaaf vakantiezotheid programma en gaan de kinderen er weer geregeld op uit.