Cursus Mindful Wandelen in Heerenveen

HEERENVEEN - Wat is een mindful wandel cursus? De naam zegt het al. We gaan wandelen met aandacht voor jezelf. Jij staat centraal.

De cursus is zo opgezet dat iedereen mee kan meedoen of je nu een ervaren wandelaar bent of niet. Naast wandelscholing is er aandacht voor ontwikkeling van je lijf en geest. We wandelen in de schitterende rustige en meer onbekende natuurgebieden en particuliere terreinen in de gemeente Heerenveen, dit maakt de cursus erg bijzonder.

Voor de geest gaan we aan de slag met mindfulness en ademhalingstechnieken. Voor je lijf doen we conditie-, kracht- en balansoefeningen. Door deze oefeningen ervaar je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent. Meer energie doordat je fysiek en mentaal sterker wordt, meer focus krijgt en gemakkelijker kunt ontspannen.

Deze cursus is zeer laagdrempelig en wordt op een nuchtere manier gegeven met een grote dosis humor door Tina Kuipers, een ervaren coach en trainer. Wil je op een luchtige manier kennismaken met een actieve manier van ontspanning, dan is deze training voor jou geschikt. 

De gehele cursus kost 95 Euro, hiervoor gaat u 6 x 1.5 uur wandelen. Na afloop is er facultatief samen theedrinken, dit is bij de prijs inbegrepen.

Voor ervaren mindfulness beoefenaren die meer verdieping zoeken of op zoek zijn naar nieuwe meditatie oefeningen is de cursus Mindful Wandelen voor gevorderden. In de week van 13 mei beginnen we weer.

Meer informatie vind je door Noordergrond te volgen op Facebook of Instagram of  bel/mail naar  06-27551766,  info@noordergrond.com.