Foto gemeente SWF

SNEEK- Vandaag donderdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Overal in het land zijn mantelzorgers die zorgen voor een ziek familielid, vriend of de buren. Jong en oud, in dorpen en steden.  Vaak vinden mensen deze zorg vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het is bijzonder en verdient waardering. En het is niet altijd makkelijk. Daarom zijn wij er voor jou!

De vrijwilligers van het Stipepunt bij jou in de buurt en de medewerkers van het gebiedsteam staan voor je klaar.

Stipepunt bij jou in de buurt

Elke week zit een team van vrijwilligers voor je klaar bij de Stipepunten in Súdwest-Fryslân. Ben je Mantelzorger. Of heb je vragen over mantelzorg? En kom je er zelf niet uit, heb je steun nodig of een luisterend oor? Kom dan gerust langs. De vrijwilligers van de Stipepunten zijn er voor jou!
Je vindt de Stipepunten in Bolsward, IJlst, Koudum, Makkum en Sneek.

Ook kun je bij het Stipepunt terecht voor vragen over vrijwilligerswerk en zitten er mensen van de Papierwinkel om te helpen bij het invullen van formulieren en aanvragen van toeslagen en uitkeringen.

Kijk op de website van het Sociaal Collectief voor een Stipepunt bij jou in de buurt.

Meld je aan bij Stipepunt

Ben je Mantelzorger? Meld je dan aan bij een Stipepunt bij jou in de buurt. Dan ontvang je onder andere de Mantelzorgpas, de nieuwsbrief voor Mantelzorgers en uitnodigingen voor leuke activiteiten van Stichting Sociaal Collectief.

Op de foto: Elke maandagmiddag kun je van 13:00 – 16:00 uur terecht bij Peta en Adinda van Stipepunt Plak in Sneek, sinds kort aan de Gonggrijpstraat 50.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden