Dagbesteding Stukje bij Beetje is klaar voor het EK

HEERENVEEN - In de tuin van Dagbesteding Stukje bij Beetje in het oude kantongerecht in Heerenveen is afgelopen week een voetbalveld gerealiseerd in het kader van Europees Kampioenschap voetbal.

De deelnemers van de dagbesteding kunnen de komende weken binnen de belijning, die aangelegd is door een professionele lijnmaker van sc Heerenveen, een potje voetballen om op die manier een echte stervoetballer te kunnen zijn. De dagbesteding, die helemaal los is gegaan om rondom het veld het oranje gevoel weer te geven, heeft zin in het EK en in combinatie met het weer van de afgelopen dagen kan het alleen maar leuker worden. De hoop is nu wel dat Nederland zo lang mogelijk actief blijft op het EK.  

Dagbesteding Stukje bij Beetje levert zinvolle en plezierige dagbesteding, individuele begeleiding en arbeidsondersteuning aan kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen om op eigen kracht en met eigen kwaliteiten, aan de slag te gaan met persoonlijke uitdagingen. Met als doel en uiteindelijk resultaat dat zij zich sterker voelen in dagelijks leven. Sinds kort zijn er op de website stukjebijbeetje.net producten, die gemaakt zijn door de deelnemers, te vinden die voor een zacht prijsje van de hand worden gedaan om zo nieuw materiaal te kunnen kopen of een creatieve activiteit voor de deelnemers te kunnen organiseren.