Druk bezochte open dag bij zorg-kinderboerderij Ten Woude

HEERENVEEN - Op 11 mei jongstleden gingen de deuren open op de nieuwe dagbestedingslocatie in Park Ten Woude.  Zaterdag was het dan eindelijk tijd voor een open dag. 

Veel mensen kwamen een kijkje nemen bij de zorg-kinderboerderij. Tijdens de open dag was er gelegenheid voor bezoekers om wat te eten en/of te drinken. Er werden zelfgemaakte producten verkocht, waaronder ook pompoenen en andere groenten. Ook was er voor de gelegenheid een midgetgolfbaan aangelegd. De geldende coronareles werden uiteraard in acht genomen.

Op de dagbesteding komen mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt voor dagbesteding. De mee-werkers werken samen met de begeleiders in de moestuin en assisteren bij de verzorging van de dieren in het park. Ook houden ze zich bezig met creatieve activiteiten en koken.

Zorg-kinderboerderij Ten Woude bevindt zich aan het einde van de dierenweide. Het terrein is tijdens openingstijden vrij toegankelijk voor bezoekers van het park. Zij kunnen zelfs via de houten klapdeuren bij de dieren in het weiland rondlopen.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden