FantiFit zomerkamp weer vol activiteiten voor kinderen van 6-10 jaar

SNEEK - Van 18-20 juli vond het jaarlijks terugkerende FantiFit zomerkamp plaats op het Schuttersveld in Sneek voor kinderen van 6-10 jaar. Het 3-daagse kamp is georganiseerd door kinderopvang Eigen&Wijzer en is ook toegankelijk voor kinderen die niet naar de kinderopvang gaan. Iedereen is welkom! 

Het uitgangspunt tijdens het kamp is dat alle kinderen een te gekke tijd beleven en herinneringen maken die ze nooit meer vergeten. Ook dit jaar is dit weer gelukt met een leuke groep kinderen, enthousiaste begeleiding en een uitdagend programma.

Op de eerste dag hebben de kinderen de tenten opgezet en o.a. deelgenomen aan een badminton clinic van BCS’97. Op de tweede dag gaf Inline Sport een skeelerclinic en was het avondspel tien-tellen-in-de-rimboe een groot succes. Na twee dagen vol activiteiten was het op dag drie tijd om de tenten op te ruimen en afscheid te nemen.

"Het meest bijzondere aan dit kamp is dat er tussen de kinderen uit verschillende steden en dorpen vriendschappen ontstaan door samen te spelen, plezier te maken en door deel te nemen aan alle groepsactiviteiten. Daarnaast is het elk jaar voor een aantal kinderen de eerste keer dat zij naar een kamp met overnachting gaan. Wij zijn blij dat wij hier een positieve ervaring van kunnen maken", aldus Patrick van der Veen, kampleider en pedagogisch professional bij de Sport BSO FantiFit in Sneek. Tot volgend jaar!