Happy Stones zijn de nieuwe 'berenjacht' in Heerenveen

Foto: Facebook Happy Stones Heerenveen

HEERENVEEN - Terwijl de kinderen in de eerste lockdown zichzelf vermaakten met de jacht op knuffelberen, zijn het deze keer Happy Stones die voor vermaak moeten zorgen.

De trend bestaat al langer, maar komt zo langzaamaan ook in Fryslân van de grond. In Heerenveen zijn Sybrig Tolsma en Thessa Punter de aanjagers van de Happy Stones. Met hun kinderen verspreiden ze regelmatig de beschilderde stenen, om ze daarna op Facebook in de gaten te houden.

Hoe werkt het? Wees creatief en maak een mooie steen. Verstop deze in Heerenveen. Vind je een steen? Maak een leuke foto en plaats deze in de Facebook groep Happy Stones Heerenveen. De gevonden steen mag je houden, maar veel leuker is het om een nieuw verstopplekje te vinden.

Tip: zet op de achterkant van de steen de initialen HSH (Happy Stones Heerenveen)!! Dan weet iedereen dat de mooie stenen uit Heerenveen komen!

De eerste stenen zijn in december verspreid in de wijk Skoatterwald. In de weken erna  is de actie door Sybrig en Thessa verder uitgebreid door Heerenveen. Dat is inmiddels gebeurt. De stenen zijn op verschillende plekken gespot!
 
Klik HIER voor een videoreportage van Omrop Fryslân. Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden