Het aftellen is begonnen voor de organisatoren van de Zomerspelweek

ORANJEWOUD - De voorspellingen zijn goed en tot nu toe is er nog steeds een akkoord dat de Zomerspelweek door kan gaan.

De vrijwilligers hebben er zin in en bijna alle voorbereidingen zijn klaar. De inschrijvingen druppelen binnen en vooral groep 3/4 is populair dit jaar. Deze groep is dan ook bijna vol, wilt u uw kinderen nog inschrijven, doe dit dan snel, voor we het weten is de groep vol.

Nog een kleine 3 weken en dan staat het bos van Oranjewoud weer helemaal in het teken van de Zomerspelweek. Dit jaar gaat de Zomerspelweek aangepast door. Helaas geen hutten bouwen en er is geen ouderavond, maar de leukste spellen en de spannende spokentocht voor groep 5/6 en 7/8 mogen natuurlijk niet ontbreken.

Helaas geen hele week dit jaar maar wel een hele dag per leeftijdsgroep. 3/4 heeft dinsdag 10 augustus het Scoutingterrein voor zichzelf, 5/6 woensdag 11 augustus en 7/8 heeft donderdag 12 augustus een leuk programma. De 2 oudere groepen hebben natuurlijk weer een spannende spokentocht waar ze aan mee mogen doen met voorafgaand een leuke disco.

Ook wordt er, mede dankzij de vele sponsoren, gezellig samen gegeten. 3/4 hoeft dit jaar geen groot lunchpakket mee te nemen, zij worden ’s middags getrakteerd op pannenkoeken. 5/6 krijgt ‘s avonds patat en 7/8 wordt ’s avonds getrakteerd op lekkere stamppot. Een goed gevulde maag voor de vele leuke spellen en voor de Spokentocht is zeker geen overbodige luxe.

Wilt u uw kinderen nog opgeven voor de Zomerspelweek, doe dit dan snel. Er kunnen maximaal 100 kinderen per leeftijdsgroep meedoen en het zou leuk zijn als alle groepen ook helemaal vol zitten.  4 augustus sluiten de inschrijvingen en vol = vol.  Kosten per kind zijn 4,- Inschrijven kan uitsluitend via de website.

Wilt u uw kinderen inschrijven, meer weten over de Zomerspelweek of wat er allemaal op het programma staat, neem een kijkje op www.zomerspelweek.nl of stuur uw vraag naar info@zomerspelweek.nl