Klaver4tocht ook de gehele maand juni te lopen

NIEUWEHORNE - Wil je jezelf weer eens flink uitdagen met een mooie wandeltocht rond Oude-en Nieuwehorne?

 Schrijf je dan in voor de Klaver4tocht. Je kunt deze tocht lopen tot 30 juni. De tocht is met een maand verlengt.  De start van iedere lus is vanaf de parkeerplaats Sportcomplex Udiros, Master van Dijkpaad 4.

Je kunt ervoor kiezen 1, 2, 3 of 4 lussen van 10 kilometer te lopen. Er zijn prachtige routes uitgezet door de schitterende omgeving van Oude- en Nieuwehorne, zoals de natuurgebieden; De grote en Kleine Kiekenberg, Katlijker Schar, Katlijkerheide en de idylische route langs het Kooipaad met eendenkooi.

De routes gaan door bos, over zandpaden, weilandpaden, langs heideveldjes, houtwallen, en langs water met prachtige weidse vergezichten. Een goede balans tussen verharden en onverharde paden.

Voor deelname aan deze wandeltocht wordt een bijdrage van slechts  € 5 ,- gevraagd, waarbij de opbrengst ten goed komt aan Uganda Child Care Foundation. Ten gevolge van de pandemie zijn medische kosten in Oeganda bijna verdrievoudigt en kunnen veel gezinnen geen zorg betalen. Met de donatie van deze wandeltocht betaald UCCF straks medicatie van die patiënten en de inrichting van de kliniek in Kasaka.   

Als deelnemer aan de Klaver4tocht, loop je op een moment waarop het je uitkomt. Je maakt daarbij gratis gebruik van de wandelapp van AsUgo om de route of routes van je keuze, volgens het ‘volg de lijn principe’, live te kunnen volgen terwijl je loopt. Uiteraard met inachtneming van de dan geldende Coronamaatregelen.

Alle informatie is te vinden op https://doelgerichtwandelen.nl /klaver4tocht