Lions 2.0. Voedselactie voor Aanloophuis Oer de Brege en MFG De Kompenije

JUBBEGA/HEERENVEEN - Aanloophuis Oer de Brege en MFG De Kompenije bieden een warme huiskamer voor eenieder die daar behoefte aan heeft. 

Er worden ook activiteiten georganiseerd waardoor mensen onder elkaar komen en hulp geboden kan worden aan mensen in geestelijke of maatschappelijke nood. En zo wordt er met enige regelmaat ook gekookt. Voor een kleine vergoeding kunnen mensen dan een heerlijke warme maaltijd met elkaar nuttigen.

Hoe mooi zou het zijn als deze maaltijden een keer gratis kunnen worden aangeboden? Dan kunnen er wellicht nog meer mensen bereikt worden die een hart onder de riem kunnen gebruiken. Daarom deze inzamelingsactie!

Heeft u nog houdbare voeding over uit uw kerstpakket? Staan er nog boodschappen bij u in de kast die u niet meer gaat gebruiken? Of graag zou willen doneren? Lever deze dan in!

Vanaf 2 januari tot en met 16 januari a.s. kunt u uw boodschappen brengen bij:

De Pop-Up Heerenveen (initiatief van Bibliotheek en gemeente Heerenveen en Caleidoscoop)

Sieverstraat 15 (voormalig pand van Vögele).

U kunt uw boodschappen brengen op maandag tot en met donderdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur en op vrijdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur.

MFG De Kompenije Jubbega

Ericalaan 24a

U kunt hier uw boodschappen brengen op maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

We hopen op een mooie opbrengst waarmee Aanloophuis Onder de Brege en De Kompenije gratis maaltijden kunnen verzorgen. Alvast hartelijk dank voor uw hulp!
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden