Locals Agency ontwikkelt kerstfilm Gallagher Europe: The Power of Christmas

SNEEK- Kerst is iets magisch en geeft je het gevoel van warmte, familie en bij elkaar zijn, zélfs in tijden waarin dat lastig is. Vanuit dit inzicht heeft Locals Agency het concept voor de kerstfilm van Gallagher Europe ontwikkeld en volledig in eigen huis geproduceerd.

Gallagher is wereldwijd marktleider in elektrische afrasteringen en biedt een eersteklas product met bijpassende service. De producten worden worden altijd vanuit een agrarische visie ontwikkeld en getest door gebruikers.

Joey Hereman, Director (Locals Agency): “In de commercial hebben we ervoor gekozen om de focus te leggen op het eigen gezin: vader en dochter. De kracht van kerst schuilt namelijk in de kleine dingen. Zoals een dochter die haar hardwerkende vader verrast. Ik ben er trots op dat we die magie weer hebben weten te vangen.”

De video wordt door Gallagher ingezet op social media voor de Europese landen, maar wordt inmiddels wereldwijd gedeeld door de verschillende continenten. Daarnaast wordt de video sinds de lancering afgelopen week volop gedeeld via WhatsApp in de doelgroep.

Bianca de Haan, marketingmanager Gallagher Europe: “In korte tijd hebben we met Locals Agency gewerkt aan dit concept en de uitwerking, met de uitdaging om de vorige kerstfilm te overtreffen. En dat is ze absoluut gelukt.”

Locals Agency is een creatief bureau voor branding, campagnes en film. En werkt samen met (internationale) merken als Royal Avebe, 24/7KOOI, Poiesz Supermarkten, Shoeby, OrangeGas en natuurlijk Gallagher Europe.

LINK NAAR VIDEO: https://vimeo.com/492408115

Credits: Klant: Bianca de Haan, Ivonne Scholte-Aalbes Bureau: Locals Agency Creative Strategy Director: Pieter Zijlstra Director: Joey Hereman DoP: Bas Koole, Ramon Hartman Productie: Locals Agency
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden