Marco en Patrick knallen met z'n tweeën het jaar uit op parkeerterrein VV Nieuweschoot

HEERENVEEN . Normaal gesproken wordt er op oudejaarsdag met zo'n twintig bussen carbid geschoten op het parkeerterrein van VV Nieuweschoot. Donderdag waren dit er slechts twee. De knallen waren er niet minder om.

,,Wij hebben bij de gemeente een vergunning aangevraagd en gekregen. Wel moesten wij dit jaar aan een aantal strenge voorwaarden voldoen. Er moest zelfs een coronaplan ingediend worden bij de gemeente. Vanmorgen om tien uur klonk de eerste knal." aldus Marco en Patrick op het parkeerterrein. 

Op afstand stonden wat mensen te kijken naar de beide mannen. Publiek was namelijk dit jaar niet welkom. Het parkeerterrein was dan ook ruimer afgezet dan andere jaren.

Rond half drie was het voor Marco en Patrick klaar. ,,Wij hebben toch mooie even een prachtige traditie voort kunnen zetten. Hopelijk volgend jaar weer gewoon met een grotere groep en publiek. Das toch net even wat gezelliger. Voor nu gaan wij naar de warme kachel. het is mooi geweest voor dit jaar!" besluiten beide mannen terwijl ze de bussen voor de laatste maal laten knallen.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden