Nieuwjaarsreceptie Regio Heerenveen ’n Gouden Plak live vanuit het Posthuis

HEERENVEEN - Op dinsdag 11 januari, van 19.30 uur tot 20.15 uur organiseert Regio Heerenveen ’n Gouden Plak een digitale nieuwjaarsreceptie.

Live vanuit het Posthuis Theater en gehost door Theo Woudstra reiken zij de traditionele Gouden Speld uit, is burgemeester Tjeerd van der Zwan te gast en zal er vooruitgeblikt worden op onder andere de Olympische Winterspelen en meer!

Voorzitter Regio Heerenveen ’n Gouden Plak Frank van Hout: “Als stichting leveren wij graag een bijdrage aan de ontwikkeling van onze regio. En om die regio nog meer de moeite waard te maken is het natuurlijk van groot belang om elkaar te ontmoeten tijdens kleine en grote evenementen. En juist dat is nu zo lastig. Daarom wil ik jullie van harte uitnodigen voor onze digitale nieuwjaarsreceptie op 11 januari. Ook dat heeft niet onze eerste voorkeur, maar niets doen was wat ons betreft geen optie nadat we het vorig jaar ook al niet door konden laten gaan. We hopen dan ook dat velen tussen 19.30 uur en 20.15 uur vrij zullen houden om met elkaar het digitale glas te heffen op een mooi (beter?) 2022.”

Nieuwjaarsreceptie Regio Heerenveen ’n Gouden Plak, dinsdag 11 januari van 19.30 uur tot 20.15 uur, live vanuit het Posthuis Theater via een livestream op YouTube. Tijdens de nieuwjaarsreceptie kun je al je vragen of opmerkingen via WhatsApp delen. De link naar de livestream verschijnt 11 januari op ngoudenplak.nl/nieuwjaarsreceptie.