Opstellingendag met het paard in Nijemirdum

NIJEMIRDUM - Het gebruik maken van het paard om inzicht te krijgen in je handelen, is een mooie wijze om aan je blokkade’s te werken.

Het paard spiegelt je gedrag, maakt visueel en het kan soms confronterend zijn; het brengt een proces in jezelf aan de gang.

In deze tijd staan prestatie en opbrengsten voorop, waarbij we aan ons welbevinden en gevoel voorbij gaan. Voor kinderen en jong volwassenen is het belangrijk in groeiend zelfvertrouwen te ervaren dat leren met vallen en opstaan gepaard gaat.

Paardencoaching wordt ingezet bij persoonlijke vraagstukken van jongeren en volwassenen,     waarbij het doel is  "met het paard in gesprek te gaan".

Follow4you sinds kort gevestigd in Nijemirdum verzorgt individuele sessies met het paard, geeft workshops en trainingen om inzicht te krijgen in wat je tegenhoudt om uit je comfortzone te komen. Coachen met het paard wordt ook ingezet bij teamtrajecten en gelegenheidsteams.

Op 1 oktober vind er weer een opstellingendag met het paard in Nijemirdum plaats. Wil je je aanmelden als representant of vraagsteller? Er is nog ruimte.

 

info@follow4you.nl

Mobiel: 0653337231