Politie zoekt getuigen van conflict in Heerenveen

HEERENVEEN - Op zondag 4 juni vond er rond 15:30 uur een conflict plaats op het parkeerterrein bij De Passage en het Gashoudersplein in Heerenveen.

Bij het conflict waren 3 personen betrokken, één persoon uit een rode Audi en twee inzittenden van een witte Audi. De betrokkenen zijn vervolgens een supermarkt in gerend. Door de politie zijn al twee personen aangehouden, een 31-jarige man en een 21-jarige man uit Heerenveen. Maar het is nog onbekend wat er exact heeft plaatsgevonden.

Aan het conflict ging mogelijk een verkeersruzie vooraf die begon aan de Oranje Nassaulaan te Heerenveen. Ook zou er al een confrontatie zijn geweest aan de Stadionweg. Beide voertuigen reden vervolgens het parkeerterrein bij De Passage op. 

Was u op zondagmiddag in de omgeving van De Passage? En heeft u iets gezien van het conflict? Of kunt u de politie meer vertellen over de verkeersruzie tussen de inzittenden van de rode en de witte Audi op de route van de Oranje Nassaulaan via de Stadionweg naar het parkeerterrein?

Neem dan contact op met de politie door te bellen naar 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). U kunt dan het registratienummer 2023142677 gebruiken.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden