Read Swart verlengt contract met hoofdtrainer Hans de Jong

DE KNIPE - Maandag 19 december heeft het bestuur van v.v. Read Swart het contract met hoofdtrainer Hans de Jong met twee jaar verlengd.

Het trainerschap bij Read Swart bevalt De Jong goed. Vorig seizoen kwam het eerste elftal één punt tekort om mee te doen aan de nacompetitie. Op dit moment staat het elftal op een gedeelde tweede plaats. Resultaten die perspectief bieden voor promotie naar de tweede klasse. Bovendien is het volgens De Jong prima werken met de huidige goede en enthousiaste groep en staf.

Een andere belangrijke reden voor De Jong om bij Read Swart te blijven is het aantal jeugdige talenten. Dit seizoen zijn er een aantal jonge spelers die een kans krijgen om een vaste waarde binnen de selectie te worden. Maar ook de komende jaren stromen er talentvolle spelers vanuit de huidige jeugdteams (JO19/JO17) door naar de senioren. Om de jeugd voldoende tijd en aandacht te kunnen geven, heeft De Jong aangeboden om voor twee seizoenen bij te willen tekenen. Het bestuur van Read Swart heeft daar dankbaar gebruik van gemaakt, waardoor de club dus nog twee jaar verzekerd zijn van de ondersteuning van de hoofdtrainer bij de doorstroming van de jeugd naar de senioren.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden