Scouting Polaris groeit en zoekt extra vrijwilligers

HEERENVEEN - Scouting Polaris kijkt terug op een geslaagd seizoen met opkomsten (fysiek en on-line), kampjes (waaronder de zomerkampen de komende weken), het winnen van de vrijwilligersprijs en een toename van het aantal jeugdleden. 

En voor het najaar staan er alweer een aantal leuke projecten op het programma, dus verwacht Polaris nog meer jeugdleden in het nieuwe seizoen.

Door de groei van het aantal leden is er ruimte voor nieuwe vrijwilligers die dit elke week weer mogelijk maken. Lijkt het jou leuk om op zaterdagochtend leiding te geven aan de jeugdleden in 1 van de leeftijdsgroepen? En ben je liefst ook nog ergens tussen de 25 en 40 jaar? Stuur dan een mailtje en je wordt uitgenodigd uit voor een gesprekje over jouw en de wensen van Scouting Polaris

. Scouting ervaring is leuk, maar niet nodig. Scouting Polaris heeft een eigen intern trainingstraject voor nieuwe leiding. Onderdeel van leiding worden is o.a. het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), die wij voor alle vrijwilligers aanvragen. Wil je ook onderdeel zijn van een team enthousiaste vrijwilligers die de publieksprijs Zilveren Duim gekregen hebben? Stuur dan een mail aan info@scoutingpolaris.nl of bel/SMS met 06-3086 2086.

Meer informatie staat op onze websites: www.scoutingpolaris.nl.