Thuisadministratie heeft ruimte voor nieuwe deelnemers

Foto Roy Beusker

SNEEK- Heb je moeite met het op orde houden en het regelen van de (financiële) administratie? Begin het jaar goed en krijg weer grip op je administratie. Je kunt hiervoor een beroep doen op de Thuisadministratie van Humanitas. In 2023 heeft Thuisadministratie Humanitas Zuidwest Friesland weer ruimte voor nieuwe deelnemers.

De greep op je financiën verliezen is zo gebeurd. Blijf niet rondtobben als je het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas geeft je tijdelijke hulp bij de administratie en helpt je om zaken op een rijtje te krijgen en te houden. De vrijwilligers nemen niet over; zij zijn er om je te ondersteunen. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je (financiële) administratie en maakt je eigen keuzes. Natuurlijk kun je erop vertrouwen dat zij de informatie geheimhouden en uiterst zorgvuldig behandelen.

Voor informatie en opgave kun je contact opnemen met de coördinator Thuisadministratie via tel.nr. 06-12 722 751 of thuisadm@humanitas-zwf.nl. Aan deze ondersteuning zijn geen kosten verbonden.

Over Humanitas

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen die op eigen kracht iets willen veranderen aan hun situatie. De vereniging bestaat uit vijf districten, waarbij District Noord de provincies Groningen, Drenthe en Friesland omvat. Onze 26 afdelingen bieden ondersteuning op het gebied van eenzaamheid, detentie, verlies, opvoeden, opgroeien en thuisadministratie.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden