Tjongerschans organiseert op 21 juni een webinar over slaap

HEERENVEEN - Goed slapen, hoe doe je dat? Iedereen slaapt, maar niet iedereen slaapt even goed. En dat terwijl het een voorwaarde is voor een gezond en gelukkig leven. 

Daarom organiseert ziekenhuis Tjongerschans op 21 juni 2023 een online webinar – Tjongertalk genaamd - over slapen. Experts van het Slaapwaakcentrum van Tjongerschans geven je in deze online bijeenkomst tips en adviezen voor een goede of betere nachtrust.
 
Onderzoek wijst uit dat we allemaal graag stappen zetten om onze slaap te verbeteren, maar dat hier vaak niet zo veel van komt. Medisch psycholoog Neline Horjus en physician assistant van het Slaapwaakcentrum Caroline Blankvoort vertellen je op 21 juni wat je zelf kunt doen voor een goede of betere nachtrust. Caroline: “Als je slecht slaapt denken veel mensen dat dit met een pilletje is op te lossen, maar om je slaap te verbeteren is vooral een goede slaapwaakhygiëne belangrijk. Daarover gaan we het deze Tjongertalk hebben.”
 
Tijd, online locatie en aanmelden
Wanneer: woensdag 21 juni
Tijd: 19.30 – 20.30 uur
Waar: thuis online te volgen
Meld je gratis aan via www.tjongerschans.nl/tjongertalk
 
Tjongertalk is een webinar en is thuis eenvoudig te volgen via computer, laptop, tablet en mobiel. Je mag je vragen alvast vooraf aan doorgeven, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Tijdens de online bijeenkomst kun je via chat je vragen stellen
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden