Voormalig dorpshuis Elim in Scharnegoutum te koop

SCHARNEGOUTUM- Het voormalige dorpshuis Elim in Scharnegoutum is te koop. Het eerdere dorpshuis staat in het oude centrum van Scharnegoutum tussen de Achterbuorren en de Ald Dyk direct tegenover de kerk. Het plattelandsdorp ligt iets ten noorden van Sneek. In het dorp zijn er diverse voorzieningen, zoals een basisschool, supermarkt, een bakker, dorpshuis, sporthal en sportvelden.

 

Object

Voormalig dorpshuis met ondergrond, erf en verdere aan- en toebehoren. De totale oppervlakte is circa 900 m(Achterbuorren9, 8629 RB Scharnegoutum). Het geheel bestaat uit een samenvoeging van het oude dorpshuis met enkele naast gelegen voormalige woningen, een bijgebouwde zaal en het voormalige groene kruisgebouw met bovenwoning.

Bestemming

De huidige bestemming is “maatschappelijke doeleinden” en deels “gemengde doeleinden”. De gemeente staat ook positief tegenover wonen met kleinschalige bedrijvigheid of het realiseren van enkele woningen/appartementen.  Om dit mogelijk te kunnen maken moet er wel een planologische procedure gevoerd worden, omdat dit op basis van het huidige bestemmingsplan niet is toegestaan.

Koopsom

U kunt bieden vanaf € 270.000.-- (kosten koper). Dit kan tot 15 februari 2021 via het digitale inschrijfformulier.

Bezichtiging

De kijkdagen zijn vooralsnog gepland op vrijdag 8 januari 2021 van 16.00 tot 17.30 uur en op zaterdag 9 januari 2021 van 10.00 tot 12.00 uur (volgens de geldende coronamaatregelen). Wilt u het pand bezichtigen? Neem dan contact op met onze vastgoedadviseur, de heer J. Menage, via telefoonnummer 06 – 508 514 59.

Coronamaatregelen tijdens bezichtiging

Wij vragen u om tijdens de bezichtiging rekening te houden met de geldende coronamaatregelen:

  • Kom met maximaal 2 personen uit één huishouden naar de afspraak;
  • Kom niet naar de afspraak als iemand binnen het gezin hoest, verkouden of grieperig is of mogelijk met een geïnfecteerde in contact is geweest;
  • Ontsmet uw handen bij de ingang;
  • Laat uw gegevens achter op de intekenlijst bij de ingang;
  • Houd 1,5 meter afstand;
  • Draag een mondkapje.

U vindt het taxatieverslag (inclusief plattegronden), fotoalbum, inschrijfformulier en meer informatie over het bestemmingsplan hieronder als bijlagen.

Bijlagen

Voor meer informatie: https://www.woneninsudwestfryslan.nl/verkoop+gemeentelijke+panden/scharnegoutum+-+voormalig+dorpshuis/default.aspx?fbclid=IwAR0cD8tvm4JJxh_FpBQ7ydKeSFxPdONUXkdU1stsf1RMy3lMT2SXxSG7wm8

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden