Workshop netwerken voor werkzoekenden in bibliotheek Heerenveen

HEERENVEEN - Op dinsdag 10 november is er in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden.

De workshop duurt van 10.00 – 12.00 uur en de toegang is gratis. Van tevoren aanmelden op bmf.nl is verplicht.

Een CV waar je trots op bent!

Tijdens deze bijeenkomst staat netwerken centraal en gaan de deelnemers aan de slag met interactieve oefeningen om sollicitatievaardigheden te vergroten. De werkzoekenden delen onderling kennis en ervaring en benoemen hun sterke punten en kernvaardigheden. Ook leren ze hun werkervaring concreet te beschrijven in een CV. Daarnaast worden er concrete handvatten aangereikt om een goed CV op te stellen.

Deze workshop is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, en de Koninklijke Bibliotheek. Met behulp van de verschillende werkvormen geven ze inhoudelijke en inspirerende netwerkbijeenkomsten. Samenwerken staat hierbij centraal. Het doel van deze bijeenkomsten is het leggen van nieuwe netwerkcontacten en het krijgen van adviezen om verder te komen in de zoektocht naar een nieuwe baan.