Autobedrijf Strikwerda trotse sponsor van 4e elftal VV Mildam

MILDAM - Vv Mildam 4 bestaat uit een aantal spelers die reeds 30/35 jaar met elkaar spelen. In de afgelopen jaren zijn er wat mensen aangesloten vanuit andere verenigingen, en ook dat klikt weer prima met de “oude garde’

Waar andere verenigingen uit de regio moeite hebben om het ledenaantal stabiel te houden is vv Mildam nog steeds groeiende, en beschikt het momenteel zelfs over 5 seniorenelftallen een dameselftal, en ook 7x7 mannen en damesteam.

Mildam is een warme dorpsclub waar je geen nummer bent, maar iedereen jou persoonlijk kent en je voelt je direct thuis binnen de vereniging, aldus elftalleider Jaap Wijnsma.

,,Mensen die hier voetballen gaan niet snel meer weg maar koesteren de warmte en saamhorigheid van onze club. Er zijn wel eens spelers die het ergens anders willen proberen en vertrekken maar deze keren vaak snel terug. Men geeft aan dat men bij een andere club niet vindt wat men bij ons wel heeft, dan doe je toch iets goed als club zijnde. Zelf ben ik sinds het moment dat ik zelf niet meer kon spelen reeds 25 jaar elftalleider bij deze mooie vereniging, dat zegt toch wel iets" aldus Wijnsma.

Sinds 4 jaar is Autobedrijf Strikwerda Heerenveen de trotse sponsor van het 4e elftal, hier is de club erg blij mee en hoopt dat er nog vele jaren mogen volgen.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden