Bolswarder Duwtje in De Tiid met muziek en Quiz

BOLSWARD- Zondagmiddag 20 november kun je genieten van muziek en een quiz tijdens het Bolswarder Duwtje. Via de ingang bij Blend kom je in de zaal van de Tiid. Hier speelt de Band Mix’d een paar heerlijke akoestische sets.

 

Het Bolswarder Duwtje gaat deze zondagmiddag over ontmoeten en kennismaken. ‘Samen muziek luisteren en leuke quizvragen beantwoorden is voor veel mensen een gezellig uitje. Laat staan als je alleen bent, dan is prettig gezelschap natuurlijk hartstikke welkom, aldus Kirsten Dijk, organisator van het Bolswarder Duwtje.’

Om 15.30 uur begint de middag met muziek en tussendoor zal er een quizronde zijn. De teams worden ter plekke ingedeeld, zodat je nieuwe mensen leert kennen. Je hoeft dus niet met een team te komen, juist alleen ben je van harte welkom. ‘Geef een duwtje aan jezelf en kom voor een leuke middag met een ander. Er zijn genoeg mensen die graag anderen willen ontmoeten, maar niet altijd weten hoe ze dat moeten doen.

Met het Bolswarder Duwtje laten we mensen wat meer naar elkaar omkijken. We hopen dat er leuke ontmoetingen ontstaan en dat mensen elkaar weten te vinden in een gezellige sfeer’, zegt organisator Dijk. Aanmelden is nodig en kost niks, via www.bolswarderduwtje.nl.

Ook vind je hier alle info over de Bolwarder Duwtjes die de komende weken op verschillende plekken plaatsvinden.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden