Burgemeester sluit drugspand in Sneek

SNEEK- Op last van burgemeester Jannewietske de Vries van Súdwest-Fryslân is met ingang van 15 december een woning aan de Pieter Sikkesstraat in Sneek voor de duur van drie maanden gesloten.

Uit politieonderzoek bleek dat de bewoner van de woning handelde in harddrugs. Tijdens de inval werd een handelshoeveelheid van 18,46 gram cocaïne, 2,95 gram hennep en een stroomstootwapen in de woning aangetroffen. Omdat er sprake is van handel en aanwezigheid van een handelshoeveelheid harddrugs heeft de burgemeester op basis van het Damoclesbeleid Artikel 13b Opiumwet besloten het pand voor de duur van drie maanden te sluiten. De sluiting van drugspanden moet drugscriminaliteit tegengaan en verstoring van de openbare orde en aantasting van het woon- en leefklimaat voorkomen.

Meld Misdaad Anoniem

Heeft u signalen van misdaad in uw omgeving? Meld Misdaad Anoniem (M.) is het onafhankelijke meldpunt waar u anoniem informatie kunt geven over criminaliteit en misdaad. De anonimiteit van de melder staat hierbij altijd centraal en levert u een bijdrage aan de veiligheid in uw omgeving. Melden kunt u gratis via 0800-7000.

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden