Coop Brouwer Nieuwehorne nieuwe hoofdsponsor Flaeijelfeest

NIEUWEHORNE - Coop Brouwer Nieuwehorne nieuwe hoofdsponsor Flaeijelfeest Oudehorne – Het Flaeijelfeest heeft een nieuwe hoofdsponsor: COOP Brouwer, de supermarkt en Plaza Nieuwehorne. 

De organisatie van de Stichting Flaeijelfestiviteiten is heel blij met de samenwerking met dit mooie, lokale familiebedrijf! 

COOP en Flaeijelfeest goede match

Voorzitter Tino van de Ven: “De afgelopen 2 jaar heeft er geen Flaeijelfeest kunnen plaatsvinden. Dit heeft ook voor het Flaeijelfeest behoorlijke impact gehad, maar we maken samen met al onze vrijwilligers en sponsoren een nieuwe start op een nieuwe locatie. Daarom zijn we extra blij met de nieuwe hoofdsponsor. COOP en het Flaeijelfeest blijken ook een erg goede match: we zijn beide altijd op zoek naar vernieuwing, maar willen de verbinding met het dorp en ons karakter hierbij niet uit het oog verliezen.”

Verbonden met het dorp en het Flaeijelfeest Pytsje Brouwer, eigenaar van de supermarkt kan zich hierin vinden: “We voelen ons verbonden met het dorp en met het Flaeijelfeest. Al jaren promoten wij dit unieke evenement door in de maand september hier veel aandacht aan te schenken. Ook verkopen wij die periode diverse Flaeijelproducten, zoals de kenmerkende gele Flaeijelvlaggen, heerlijke Flaeijelkoeken, Kruidenbitter en Babbelaar. In de Plaza Nieuwehorne bieden we een stevig Flaeijelmenu.” Alle reden om binnenkort een bezoek te brengen aan de COOP en Plaza Nieuwehorne!

Spaaractie voor toegangskaarten

Met een spaaractie in de maanden augustus en september wordt een creatieve invulling gegeven aan dit sponsorschap. Klanten van de COOP kunnen tijdens deze maanden sparen voor gratis toegangskaarten. Bij elke €10,- aan boodschappen krijgt de klant een zegel en elke volle spaarkaart kan worden ingeleverd voor een toegangskaart voor het Flaeijelfeest op zaterdagmiddag 24 september.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden