Coop Jubbega heropent als PLUS Jubbega

JUBBEGA - Op woensdag 20 juli 2022 heropent de Coop-winkel aan de P.W. Janssenweg 86 in Jubbega met een nieuwe naam op de gevel: PLUS Jubbega.

De geheel vernieuwde winkel biedt een ruim assortiment met veel aandacht voor dagverse, biologische en lokale producten. De klant hoeft bovendien niet te wennen aan een nieuw team: de vertrouwde gezichten blijven de service bieden die de klant gewend is.

Resultaat van fusie tussen Coop en PLUS

Sinds begin 2022 zijn Coop en PLUS gefuseerd. Een gevolg van de fusie is dat alle Coop-supermarkten gefaseerd worden omgebouwd naar PLUS-winkels. In drie jaar tijd veranderen ruim 300 winkels van kleur: Coop-oranje wordt PLUS-groen. In 2022 is het de beurt aan de eerste 70 winkels, waaronder dus PLUS Jubbega.

Ambachtelijk en vers

Bij PLUS Jubbega staan ambachtelijk en vers centraal. Het versassortiment is flink uitgebreid, met lekker veel aandacht voor groenten en fruit. In de nieuwe winkel is ook veel meer ruimte voor streekproducten, zoals echte Friese aardappels. Het gebak van Bakkerij van der Bijl en het vlees van Slagerij Menno Hoekstra horen daar natuurlijk ook bij. Want ook ruim vertegenwoordigd in het assortiment: verantwoord kwaliteitsvlees en verantwoorde vis.

Bij PLUS Jubbega kunnen klanten ook rekenen op de populaire Laagblijvers: alledaagse producten die elke dag laag geprijsd zijn, te herkennen aan het paarse logo. Naast veel verse producten vinden klanten er bovendien een ruim biologisch en Fairtrade-assortiment voor een eerlijke prijs.

Service en vriendelijkheid

De winkel is volledig vernieuwd, maar daarmee verdwijnt het goede van de vertrouwde Coop-supermarkt niet. Supermarktmanager Mark Veenstra: “De winkel is helemaal verbouwd, alles is nieuw. Het resultaat is een moderne winkel met een ruim versaanbod dat helemaal past bij deze tijd. Bovendien is de winkel dankzij nieuwe koelingen en een warmte-terugwininstallatie een stuk duurzamer. Wat niet verandert? De kwaliteit en vertrouwde gezichten die de klant van ons gewend is. In onze nieuwe winkel draait alles nog steeds om service, gastvrijheid en tevreden klanten.”

Scan&Go

Op het gloednieuwe Scan&Go-plein kunnen klanten desgewenst zelf hun boodschappen scannen en afrekenen. Voor wie graag een praatje maakt, zitten vriendelijke kassamedewerkers klaar. En binnenkort kunnen klanten hun boodschappen ook online bestellen via plus.nl.

Openingsactie

Tijdens de feestelijke opening, op woensdag 20 juli om 9.00 uur, staat er voor alle klanten een kopje verse koffie klaar. De eerste tweehonderd klanten krijgen er zelfs een gratis taartje bij. Alle klanten die de opening bezoeken, maken bovendien kans op de hoofdprijs: één minuut gratis winkelen.