Dankzij Unique Lights rijdt Isa Steegstra op custom made schoenen, meteen resultaat op NK Inlineskaten

SNEEK- Kwaliteit leidt tot topprestaties! Natuurlijk is talent een onmisbare basis om het ver te kunnen schoppen. In een wereld waarin honderdsten en soms duizendsten van seconden het verschil tussen een lach en een traan maken, speelt het juiste materiaal echter vaak een doorslaggevende rol. Unique Lights, professionals in LED-verlichting, deelt de gedachte dat aan kwaliteit geen consessies mogen worden gedaan!

Dankzij Unique Lights rijdt Isa Sttegstra sinds kort op custom made schoenen van Rebelsk8. Tijdens het NK 100 meter Inlineskaten in het Amsterdamse Vondelpark behaalde Isa een bronzen medaille.

Een droom die uitkwam

Voor Isa was haar bronzen medaille op de 100 meter bij de Dames Junioren B een droom die uitkwam. “Ik ben één keer eerder heel dicht bij een medaille op het NK geweest. Daar dacht ik tot nu toe vaak aan terug en was voor mij een motivatie om hard te blijven werken en nooit op te geven. Het zat vandaag allemaal zo dicht bij elkaar, maar gelukkig kon ik in de wedstrijd om brons mijn beste race van de dag rijden.”