De bal rolt weer ...voorbeschouwing 4 en 5 maart

Foto Nico Altenburg

SNEEK- Het is alweer enige tijd geleden dat de Sneker clubs in officieel verband actief waren. Daarvoor moeten we terug naar zaterdag 18 februari toen ONS Sneek in de derde ronde van de districtsbeker noord HZVV uitschakelde, en naar zondag 19 februari toen LSC 1890 en Black Boys beide bij de drager van de rode lantaarn (Beilen en Tijnje) met een gelijkspel genoegen moesten nemen.

“The Blues” en de “All Blacks” verschijnen komend weekeinde niet binnen de lijnen en spelen eerst op 12 maart weer een competitiewedstrijd. Het prestatieve deel van het Sneker voetbal concentreert zich komend weekeinde dan ook op de zaterdag en op die dag kwamen Sneek Wit Zwart, Waterpoort Boys, Jong LSC 1890 en ONS Sneek o.23 voor het laatst op 11 februari in actie. Twee van deze clubs i.c. Sneek Wit Zwart en Jong LSC 1890 wonnen toen van resp. GAVC en Mulier, terwijl Waterpoort Boys en ONS Sneek o.23 bij/tegen SVM Marknesse en SV Urk o.23 onderuit gingen.

De ‘ouwe’ oranjehemden spelen zaterdag in Damwoude tegen Broekster Boys. Jong LSC 1890 en ONS Sneek o.23 gaan eveneens op reis en wel naar Vrouwenparochie en naar Amsterdam voor de duels met CVO en AVV Swift o.23, terwijl het vertier op de Sneker velden wordt verzorgd door Sneek Wit Zwart dat op Tinga tegen SC Joure aantreedt, en door Waterpoort Boys dat op Sportcentrum Schuttersveld de streekderby tegen Scharnegoutum ’70 afwerkt. 

Bron: https://pengel.weebly.com

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden