De IJzeren Man in Joure gaat verder binnen de Cold Care Group

Foto De IJzeren Man

JOURE - De IJzeren Man in Joure gaat verder in de Cold Care Group (CCG). Het gaat zowel om De IJzeren Man Beheer B.V. als om de dochtermaatschappijen, samen DIJM. Daarmee verstevigt CCG haar positie als marktleider in de gespecialiseerde niche van het bouwen van (geconditioneerde) bedrijfsruimten.

Naast DIJM bestaat de Cold Care Group nu uit Koel Isolatie Maatschappij Nederland B.V. (KIM) en Roma Nederland B.V., twee zeer gerenommeerde spelers op het gebied van isolatiesysteembouw en gespecialiseerd in de realisatie van koel- en vrieshuizen. Met deze stap verbreedt CCG haar activiteiten in de montage van warme dak- en gevelbekleding en vergroot zij haar geografische dekking in Noord-Holland, Friesland en Groningen.

Geografische versterking
Ben Claaszen, CEO Cold Care Group, licht het samengaan toe: ,,De IJzeren Man is een onderneming die een sterke reputatie heeft opgebouwd binnen de beplatingsbranche in een periode van bijna 40 jaar. Het bedrijf beschikt over moderne eigen machines en materieel en heeft een zeer loyaal personeels- en klantbestand, dat goed vertegenwoordigd is in het Noorden van het land. Met DIJM binnen de gelederen versterken wij ons zowel geografisch als ook in de breedte van onze activiteiten. Hierdoor zijn wij nog beter in staat om onze klanten te bedienen met de specialistische montage van geïsoleerde panelen.''

Adviseur en ambassadeur
Albert Holtrop, oprichter en Algemeen Directeur DIJM, vult aan: ,,De toetreding van De IJzeren Man tot de Cold Care Group is een historische stap voor het bedrijf dat ik in 1983 ben gestart. Ik zocht de juiste partner om de continuïteit van het bedrijf, ook na mijn pensioen, te waarborgen en voelde hierbij een sterke match met de bedrijfscultuur binnen CCG, waar de kwaliteit en service van projecten op de bouw centraal staat. Daarbij geloof ik ook sterk in de verdere groeimogelijkheden van De IJzeren Man in zowel de warme beplating als ook in de geconditioneerde gebouwen waar ons bedrijf uiteraard kan profiteren van de kennis en expertise aanwezig bij K.I.M. en Roma. Ik ben dan ook zeer trots en verheugd dat de onderneming van DIJM kan worden voortgezet binnen de Cold Care Group en kijk ernaar uit om DIJM te blijven steunen in de toekomst in mijn rol als adviseur en ambassadeur.”