Douwe Posthuma wordt hoofdtrainer SC Joure 1

Foto SC Joure

JOURE - Douwe Posthuma heeft getekend als nieuwe hoofdcoach van SC Joure 1. Op dit moment is hij nog bezig met zijn derde seizoen als hoofdtrainer van vv SDS uit Easterein. Met vv Nijland is Posthuma daarvoor kampioen geworden en gepromoveerd naar de tweede klasse.

De in Sneek woonachtige Douwe Posthuma ,,is een ervaren en ambitieuze trainer die ‘zijn ziel en zaligheid’ zal geven aan SC Joure. Hij staat te popelen om met de ervaren jongens aan de slag te gaan en om de talentvolle jeugd in te passen binnen de selectie. Het overbrengen van zijn kennis, visie, passie en energie sluit goed aan bij de sportieve ambities van de Technische Commissie en het bestuur'', zo laat SC Joure weten.

Visser trainer tweede selectie
Ook de vacante positie bij de tweede selectie van SC Joure is ingevuld. ,,We zijn er trots op dat Arnold Visser uit Joure voor het komend seizoen aangesteld is als trainer van de tweede selectie. Arnold is een zeer ervaren trainer en is ‘een jongen van de club’. De ambities van Arnold sluiten goed aan bij de toekomst van de eerste en tweede selectie.''