Drie dagen boordevol cultuur voor de jeugd

LEMMER - Van donderdag 6 augustus tot en met zaterdag 8 augustus zijn de Jeugd Kunst Dagen in Lemmer. Drie dagen boordevol culturele activiteiten onder begeleiding van verschillende docenten voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en jongeren van 13 t/m 16 jaar. Deze dagen staan van 10.00 tot 16.00 uur in het teken van creativiteit en jezelf verder ontdekken.

“Om een creatieve boost te geven aan kinderen en jongeren deze zomer, hebben we de samenwerking gezocht met It Toanhûs en Stichting Oud Lemmer. Al snel kwamen we samen op het idee om Jeugd Kunst Dagen te organiseren”. aldus Lonneke Post (Buurtwerker Sport & Cultuur van Sociaal Werk De Kear). “Deelnemers kunnen drie dagen lang deelnemen aan verschillende workshops, zoals streetdance, slagwerk, streetart en theater. Op zaterdag sluiten we af met een feestelijke eindpresentatie. Meedoen is dus voor alle dagen!”

Stichting Oud Lemmer vindt het belangrijk om zich in te zetten voor jeugd en cultuur. Veel activiteiten zoals ‘Muziek in de Kerk’ en ‘Nazomeren’ gaan op het moment niet door. Juist daarom juicht de stichting dit initiatief toe.

Alle kinderen moeten mee kunnen doen 
De Jeugd Kunst Dagen is een kleinschalige activiteit waarbij de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden. De locatie is het PAC in Lemmer en de kosten voor het gehele programma (drie dagen, inclusief lunch) bedragen €12,50. De organisatie vindt het belangrijk dat alle kinderen die enthousiast zijn ook de mogelijkheid hebben om mee te doen. ,,We denken graag mee als er belemmeringen zijn, bijvoorbeeld bij vervoer of kosten. Vragen hierover? Mail ons dan via info@sociaalwerkdekear.nl of bel naar (0513) 33 42 70.

Aanmelden kan via info@sociaalwerkdekear.nl ,,Zet je daarna op aanwezig via het evenement op de Facebook-pagina van Sociaal Werk De Kear.''Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden