Elina’s Salon VIP dag op donderdag 14 juli

HEERENVEEN - Twee maanden geleden liep Elina de Vries-Zeldenrust van Elina’s Salon in Heerenveen nog met haar team en genodigden over de rode loper van de Beauty Awards in Nieuwegein waar ze werd verkozen tot beste schoonheidsspecialist van Noord-Nederland. 

Ze werkte een jaar land aan de opdrachten van de jury van de Beauty Award. Deze opdrachten gaven inzicht in alle ins en outs van haar vakvrouwschap als schoonheidsspecialist en ondernemer. Wat resulteerde in een prachtige naam: De beste schoonheidsspecialist van Noord-Nederland.  

Omdat Elina vindt dat ze haar succes mede te danken heeft aan haar geweldige klanten, voor wie ze al jaren zorgt, viert ze het erejaar graag met hen.

Op donderdag 14 juli van 9:00 tot 19:00 uur staat de Elina’s Salon VIPdag op het programma. Een feestelijke dag met een demonstratie van de bindweefselmassage, informatie over permanente make-up, de perfecte foundationmatch en zo nog veel meer. Er is voor elk wat wils.

Kom binnen over de rode loper bij Elina en haar team aan de K.R. Poststraat in Heerenveen, er staat een hapje en een drankje voor je klaar.

elinassalon.nl