Eredivisie Beach komt weer naar Heerenveen, dit jaar ook dorpenbattle

HEERENVEEN - Eredivisie Beach is back! De Eredivisie Beach is de hoogste Nederlandse beachvolleybalcompetitie voor mannen en vrouwen.

De 12 hoogst gerankte dames- en herenteams in de nationale ranglijst spelen iedere zomer verspreid over heel Nederland meerdere Eredivisiespeelronden om de nationale titel. Op zaterdag 10 en zondag 11 juli zullen zij neerstrijken in Heerenveen.

Om dit te vieren is er een breed programma samengesteld, zodat iedereen mee kan doen! In de week van 7 t/m 11 juni worden er verschillende clinics georganiseerd voor scholen, vindt het klassieke bedrijventoernooi plaats én organiseert Regio Heerenveen 'n Gouden Plak de Dorpenbattle!

Dorpenbattle: 7 t/m 9 juni

De strijd is AAN! Houd samen met je gezin, vriendengroep, buren of sportgroep de eer van jouw dorp hoog door mee te doen aan de Eredivisie Beach Dorpenbattle! Het toernooi wordt gespeeld op maandag-, dinsdag- en woensdagavond, vanaf 19:00. Ieder team speelt maar op één avond een toernooi en iedere avond wordt er een winnaar bekend gemaakt! Op basis van de aanmeldingen wordt het speelrooster opgesteld, hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw voorkeursavond. Meedoen kost helemaal niets, dus meld je snel aan!

Bedrijventoernooi: 11 juni

Op vrijdagavond 11 juni wordt het welbekende bedrijventoernooi georganiseerd. Want na al dat thuiswerken is het tenslotte wel weer eens tijd om van de luie stoel te komen en iets gezelligs te doen met je collega’s! Het toernooi start om 18:00, inloop vanaf 16:30. Je kunt dus direct vanuit het werk alvast een balletje slaan om op te warmen.

Locatie: Abe Lenstra Boulevard 23Q (Beachvelden bij Sportstad Buiten)
Teamgrootte: 4 tot 6 personen
Kosten: gratis
Aanmeldenkenneth@sportworx.nl

Programma:
16:30 – 18:00: inloop
18:00 – 21:00: toernooi

Vrijwilligers gezocht!

Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken en als vrijwilliger mee te werken aan het sportieve event op 10 en 11 juli? Laat het dan in dit formulier weten! Je aanmelding komt binnen bij Sportworx, de organisatie achter het Eredivisie Beachvolleybal toernooi.