Primeur in De Fryske Marren

Fiets de vrijheid tegemoet (3x25=75)

Foto organisatie

JOURE - De Stichting Nationale Herdenking Joure organiseert in samenwerking met het Nationaal Symfonisch Kamerorkest een coronaproof drieluik.

Op zondag 5, 12 en 26 juli zal er een culturele fietstocht worden georganiseerd door gemeente De Fryske Marren. Elke dag wordt er 25 km gefietst. Driemaal 25 km is 75 km en dat staat volgens de organisatie symbool voor het jaar 2020 waarin 75 jaar vrijheid wordt gevierd.

Programma
Elke dag start de tocht om 13.30 uur met koffie of thee en gebak in de tuin van de RK kerk te Joure, aansluitend is daar ook het eerste concert. Onderweg worden deelnemers ergens in de buitenlucht verrast door Bach in de natuur…, Concert nummer twee. Vervolgens krijgt men later op de route het derde concert aangeboden, waarna de fietsers ,op hûs oan gean'. De middag wordt afgesloten met een drankje en iets lekkers.

Aan het drieluik wordt meegewerkt door Anita Jongerman, Inge Jongerman (viool), Magrita Rondeel (cello), Jan de Roos (piano/orgel) en Jan Vermaning (trompet/bugel) De muziek is easy-listing/ licht-klassiek en er zullen enkele mooie gedichten en proza voorgedragen worden.

Vooraf inschrijven
De totale kosten bedragen € 22,50 per persoon. Vooraf inschrijven bij VVV-Joure is verplicht en er kunnen maximaal vijftig belangstellenden aan deelnemenKoop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden