Flientjes Vriendjes is online: 'Het belangrijkste is de ruimte om een half jaar lang iedere avond op te schrijven waar je je dankbaar voor voelt'.

SNEEK - Sinds begin augustus is Flientjes Vriendjes online met dankbaarheidsschriftjes speciaal voor kinderen en innerlijke kinderen. In het dankbaarheidsschriftje schrijf jij, je kind of jij samen met je kind elke avond 3 dingen op waar je je dankbaar voor voelt. Positieve gevolgen zijn dat je een leuk slaapritueel hebt, heerlijk droomt en met een fijn gevoel wakker wordt. Tevens is het goed voor de aarde en de energie om dit uit te stralen. Dat wil toch iedereen?

Wij, Jorn en Evelien Hoekstra, zijn een aantal jaar terug begonnen met dankbaarheid te ervaren en op te schrijven met onze 2 oudste kinderen (nu 7 en 9) en doen het nog steeds! We ondervinden de positieve gevolgen nog dagelijks en hebben ervoor gekozen dit met zoveel mogelijk kinderen, hun ouders en een ieder ander die ervoor open staat te delen. 

Hiervoor hebben wij onze dankbaarheidsschriftjes met veel liefde en aandacht gemaakt. Er staan tips in hoe je dit het beste kunt doen en mooie kleurplaten. Het belangrijkste is de ruimte om een half jaar lang iedere avond op te schrijven waar je je dankbaar voor voelt. Inmiddels hebben we al een aantal mooie recensies mogen ontvangen waarin ouders aangeven welke positieve gevolgen zij merken aan het schrijven van dankbaarheid met hun kind. Het geeft zo’n goed gevoel om te weten dat wij bijdragen aan het verspreiden van deze mooie gewoonte en we nodigen iedereen uit om hetzelfde te doen! Kijk voor jouw favoriete schriftje daarom op www.flientjesvriendjes.nl en check ons op Facebook en Instagram.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden