Focus Fitness Row 2 vs Focus Fitness Row 3

INGEZONDEN - Ben jij op zoek naar een geschikte roeimachine, dan is de kans groot dat je ogen zijn gevallen op de Focus Fitness Row 2 en de Focus Fitness Row 3.

Dat roeien ontzettend effectief is voor zowel je uithoudingsvermogen, als het trainen van je spieren, dat moge wel duidelijk zijn. Maar wat maakt het nu eigenlijk of je kiest voor de Focus Fitness Row 2 of de 3 ? In dit artikel bespreken we ze beide en geven we je onze bevindingen. De uiteindelijke keuze is natuurlijk volledig aan jezelf, maar deze heldere kijk op beide kan je wel helpen met het maken van uiteindelijk de juiste beslissing. Doe er je voordeel mee dus!

Focus Fitness Row 2

De Focus Fitness Row 2 is een roeitrainer voor thuisgebruik. Het is een compact en stijlvol apparaat dat speciaal is ontworpen om het roeien te simuleren. De Row 2 is voorzien van een magnetisch remsysteem en een verstelbare weerstand, zodat je de intensiteit van je training kunt aanpassen. De Row 2 heeft een LCD-display waarop je de afstand, de tijd, het aantal slagen en de calorieverbranding kunt bijhouden. Het apparaat is voorzien van comfortabele, verstelbare pedalen en een stevig frame om de veiligheid van de gebruiker te garanderen. De Focus Fitness Row 2 is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en stijlvolle roeitrainer voor thuisgebruik. Het apparaat biedt een uitdagende en effectieve cardiotraining en kan helpen om het uithoudingsvermogen en de spierkracht te verbeteren. Als je wilt afvallen of je algemene conditie wilt verbeteren, is de Row 2 wellicht een goede optie om te overwegen.

Focus Fitness Row 3

Net als de Row 2, is ook de Row 3 een perfecte keuze voor wanneer je thuis wilt roeien. Het verschil ten opzichte van elkaar is minimaal. Uiteraard zijn ze er wel en daarom is het goed om ze in dit artikel te bespreken. Kijkend naar het maximaal belastbaar gewicht, dan is deze voor beide apparaten tegelijk. Met een maximaal belastbaar gewicht van 120 kilo zijn ze dus hetzelfde. Het grootste verschil zit hem met name in de trainingsprogramma’s die je wilt volgen of zelf aan wilt maken. Ook de hoeveelheid weerstandsniveaus is bij de Row 3 groter en beschikt deze over een hartslagmeter. Dus wil jij zo effectief mogelijk kunnen trainen, dan is de Row 3 een absolute aanrader. Ben je op zoek naar een goedkope en compacte roeitrainer? Dan is de Row 2 een betere keuze.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden