FOTO'S / Sjinkie werkt in coronatijd thuis bij Sjinkie's IJspaleis

BANTEGA - Shorttrack Sjinkie Knegt heeft vandaag zijn eigen ijsbaan in gebruik genomen. Vanaf nu traint hij bij Sjinkie's IJspaleis, de ijsbaan die in zijn achtertuin ligt. ,,Een jongensdroom is hiermee uitgekomen'', zei de Bantegaaster.

Schaatsers Sjinkie Knegt, Suzanne Schulting, Kjeld Nuis en Dai Dai N'tab hebben de ijsbaan de afgelopen dagen gebouwd. Knegt kan zich nu thuis 'voorbereiden' op het NK allround shorttrack. Hij is hiermee de eerste die een eigen ijsbaan in zijn tuin heeft. Knegt: ,,Lekker thuiswerken in deze tijd. En de kinderen vinden het ook fantastisch.''

De bijzondere ijsbaan, Sjinkie's IJspaleis, is het startschot voor bouwketen Gamma als nieuwe partner van schaatsend Nederland. Naast partner van deze sporters wordt Gamma eventpartner van alle schaatsevenementen in zowel het langebaanschaatsen als shorttrack.

De samenwerking loopt in ieder geval tot en met de Olympische Spelen in Peking in 2022. Sjinkie's IJspaleis is een ludieke actie om het thuiswerken onder de aandacht te brengen.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden