Gezellige drukte op najaarskermis in Gorredijk, zondag Gordykstermerke

GORREDIJK - Op het Marktplein in het centrum van Gorredijk staat  de traditionele Najaarskermis opgesteld. 

Zaterdagmiddag was het gezellig druk op de kermis met verschillende attracties voor groot en klein. Aanwezig zijn: Autoscooter, Defender, Nostalgische Zweefmolen, Kinderdraaimolen, Lucky Cranes, Pusher, Fotoschietsalon, Lijntrek en The Winner. Ook de kramen met de bekende Kermislekkernijen als de Suikerspin/Popcorn en Oliebollen ontbreken uiteraard niet.

Zaterdagmiddag bracht gorilla Golila een bezoek aan de Kermis. De lila gorilla is een bijzonder zeldzame verschijning, er is namelijk maar één lila gorilla op de hele planeet! Golila is een sociale aap, nieuwsgierig en zachtaardig. Dit lieve beest houdt van spelen, al is hij soms ook erg lui. Gelukkig wordt hij begeleidt door zijn verzorger. Golila was dan ook al snel bevriend met de vele kinderen op de kermis. Ook volwassenen konden het niet laten om Golila een knuffel te geven. 

Gordykstermerke

Op zondag 30 Oktober wordt de Gordykstermerke gehouden, een gezellige Najaarsmarkt met een divers en groot aantal kramen welke staan opgesteld in het centrum. Tevens is het Koopzondag. Ook zal de najaarskermis geopend zijn vanaf 10.00 uur!

Meer foto's van de kermis zijn te vinden op de GrootHeerenveen Facebookpagina.

Kijk voor meer informatie en voordeelbonnen op www.facebook.com/KermisGorredijk
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Groot Fryslân

Wees loyaal – aan onze vrienden